Ergonomia bucătăriei: cum se face un aspect confortabil

Ergonomia bucătăriei: cum se face un aspect confortabil

Contents

Principalul lucru este așezarea

Atunci când alegeți o schemă pentru aranjarea mobilierului în bucătărie, țineți cont mereu de nevoile personale – ceva care este convenabil pentru prietenii și cunoștințele dvs. nu este neapărat util pentru dvs. Amplasarea poate avea o singură linie, o linie dublă, în formă de L, insula în formă de U – fiecare dintre ele are propriile merite și caracteristici.

Aranjamentul dintr-un rând al bucătăriei este unul dintre cele mai populare, este potrivit atât pentru spații mici, cât și pentru spații mari. Lățimea minimă a bucătăriei –1,7-1,8 metri. Așezați cele mai importante zone de lucru din dreapta spre stânga (partea stângă este oglindită) de pe un perete. Chiuveta este instalată de obicei în centrul rândului, aragazul și frigiderul de-a lungul marginilor – aceasta vă permite să faceți din bucătărie o activitate mai puțin consumatoare de energie.

Pentru camera din bucătărie, opțiunea de construcție pe două rânduri este considerată optimă – poziționați zonele de lucru în paralel pe două pereți opuși. Pe de o parte, de la podea până la tavan, plasați rafturi închise, iar pe de altă parte – o zonă pentru gătit. Pentru trecerea convenabilă, distanța dintre rânduri trebuie să fienu mai puțin de 120 cm și nu mai mult de 165 cm.

40 myšlenky účes snadné dělat za 10 minut, jak ušetřit čas

Related news


–

Πώς να σχεδιάσετεκαι να σχεδιάσετε ένα ντουλάπι ονείρου: χρήσιμες συμβουλές

Justin Theroux Flashes His Abs While Enjoying the Sunshine with Actress Laura Harrier

Last Comic Standing Winner Iliza Shlesinger Sued for Banning Men at Comedy Show

Philip Seymour Hoffman Death Drug Suspects Arraigned

Πώς να πιέσετε το πολύ 22 τετραγωνικά μέτρα: το έργο στην Αγία Πετρούπολη

Michael Jackson Death House -- Someone FINALLY Made an Offer

Rick Ross Apologizes for Misogynist Remarks About Not Hiring Female Artists

Ergonomia bucătăriei: cum se face un aspect confortabil